Agenda

* Zondag 26 september  2021 van 13.00 tot 15.00 uur, ben ik spreker in het spiritueel cafĂ©. Locatie cadeauwinkel PranaPuur in Roden, Heerestraat 30. Ik geef college over het ervaren van grip op je leven. Hoe doe je dat? We gaan gebruik maken van praktisch toepasbare wijsheden! Ruimte voor vragen en interactie. Je bent van harte welkom in deze mooie winkel. 

* Zondag 10 oktober 2021 van 10.30 tot 17.00 uur, sta ik op de PCP beurs in Sneek. De beurs is open van 10.30 tot 17.00 uur. Hotel van der Valk, Burgemeester Rasterhofflaan 1, Sneek. (Aan de rondweg). Tot kijk in Sneek!

Individuele cursus 'Ontwikkeling samen met je Hemelse Bron'. Ik begeleid je via de mail/ telefonisch, hoofdstukken ontvang je via de mail. Rustig tempo, voor iedereen haalbaar.

Vraag & Antwoord, Stel een vraag en ik geef jou in afstemming met de Engelen antwoord. Verlicht je hart, je mag altijd een steuntje in de rug ontvangen. 

Interesse in healing, een goed gesprek, natuurwandeling, lezing, in Appelscha of bij jou in de buurt? Stuur een berichtje, dan plannen we een goed moment!

Liefs Coby