Recensies boek & healing

Handoplegging * Helende handen

Dankjewel lieve Coby, voor de fijne healing (op afstand) en het mooie verslag! Je hebt me precies het goede steuntje in de rug gegeven! Ik voelde de dagen na de healing, en nog steeds, een gevoel van rust, acceptatie en helderheid.
Je bent vriendelijk maar straight to the point. En je hebt me goede raad gegeven waar ik nog aan mag werken en handige tips gegeven hoe ik hiermee zelf aan de slag kan gaan.
Heel erg bedankt voor deze fijne en waardevolle ervaring!

Wilma

Boek 'Zielsecho'

Heerlijk boek, ik ben het aan het lezen, velen zullen nu denken JIJ?? DislectšŸ˜‚, het leest heerlijk weg dus ook voor de niet zo goede lezer, het ligt fijn in de hand mooie grote en stevige kaft, mooie illustraties, en prachtige korte duidelijke verhaaltjes, voor een dislect leest het fijn door het gebruik van verschillende lettertype's en door het spelen met rustgevende kleuren, de schrijfster ken ik niet maar ze is getrouwd met een neef (Peter de Vegt) en dat was de reden dat ik het kocht, gewoon uit nieuwsgierigheid, en nu ben ik er zeer blij mee, en super trots op mijn nichtješŸ˜‰, lieverd (Coby de Vegt) ik kijk al uit naar je volgende boek, dank je wel, Tineke.

Recensie op Facebook

Boek 'Zielsecho'

Een aanrader!

Daar liep ik dan kort geleden in het bos van Appelscha, met Coby de Vegt een mooie vrouw die boodschappen doorgeeft via de Engelen. Een mooie healing & wandeling. Een fijne combi om in de natuur te zijn, die jou rust en inzichten geeft. Aan het eind van de wandeling kreeg ik een mooi kaartje, met een prachtige tekst op mij gericht. Een week later kreeg ik van Coby via de mail de boodschappen door. Zo mooi en bijzonder, deze boodschappen die mij weer verder helpen op mijn pad! Dankjewel lieve Coby voor deze wandeling, waarin ik weer mooie stappen heb gezet! Liefs een mooie vrouw ā™„ 

Bedankt voor mijnJaarboodschap en Healing Levensverhaal.
Ik herken mij ontzettend in de woorden en het is heel bijzonder om dit terug te lezen.
Maar ook nieuwe eyeopeners met verrassende inzichten.

In het stuk zitten diverse opdrachten waar ik de komende maanden mee aan de slag ga. Dit is een groot waardevol geschenk voor jezelf. Een aanrader!

Marissa

Veel herkenning en bevestiging in het prachtige stuk wat Coby voor me gemaakt heeft. Heel fijn een focus per maand te krijgen en een stuk over het grotere geheel. Heel treffend en kloppend en zeer helpend! Echt een cadeautje voor jezelf of voor anderen!

Paula

Lieve Coby,

Ik wil je bedanken voor de healing levensverhaal. Alleen al de eerste keer de healing lezen heeft veel bij mij losgemaakt! Heel wat tranen van loslaten rolden over mijn wangen. Bijzonder dat de woorden zo klopten en het raakte mij! Ik voelde mij begrepen! Een mooie boodschap voor mijn groei en ontwikkeling. Het mooie na het lezen was dat ik voelde dat ik er gewoon mag ZIJN!
De jaarboodschap van de Engelen, wat bijzonder en mooi! Ik heb gelijk al mijn nieuwsbrieven opgezegd, en vele groepen op Facebook die ik volgde stopgezet om rust te krijgen en mijn energie op de jaarboodschap te richten. Regelmatig lees ik de boodschap even door van de betreffende maand. Het is zo persoonlijk en mooi en ik weet dat dit me veel gaat brengen!

Lieve Coby en lieve Engelen bedankt voor deze waardevolle woorden,

Carla

Recensie Healing levensverhaal en Engelen jaarboodschap

Op het moment dat ik de Engelen jaarboodschap de eerste keer las was ik verrast, verbaasd en geƫmotioneerd. Deze boodschap was helemaal persoonlijk op mij gericht. Het bevat informatie die niemand wist, over mijn gevoelens ten aanzien van persoonlijke gebeurtenissen.
Voor iedere maand is er een nieuwe opdracht, een inzicht, een thema. Deze heb ik in mijn agenda geplakt als reminder voor die maand. Regelmatig kijk ik er naar, neem ik het in mij op en draag het als richtlijn mee tijdens die maand.
In mijn Healing levensverhaal staan mooie oefeningen die ik kan doen om op persoonlijk vlak te groeien. En het werkt! Het mooie van deze boodschap is dat er niets algemeens in staat. Het is volledig op mij gericht. Wat ben ik dankbaar dat ik van en door Coby deze informatie mocht ontvangen. Het is rechtstreeks een geschenk uit de hemel.

Minke