Heling

Helen is het genezen van binnenuit, ik help jou te benoemen wat nog onvoldoende aandacht krijgt. Vervolgens geven we dit heling door aanraking, gesprek en inzicht, oefeningen, zelfhelend vermogen en/ of het verwijderen van blokkades. Graag ondersteun ik je bij hetgeen wat je uit balans brengt. Waar diende dit voor? En waar brengt het je nu? Samen gaan we de transformatie aan op een mooie natuurlijke manier. 

Hieronder staan vormen van heling, wat past bij jou?

Energiebehandeling/ handoplegging * Jouw zelfhelend vermogen

God en zijn Engelen en onze eigen Goddelijke kracht,  laat de helende levensenergie door onze handen en lijf stromen. Deze mag je gebruiken om blokkades te verwijderen, je energiecentra in balans te brengen en jouw helend vermogen te stimuleren. Je legt je handen op je hoofd, zodat je open mag zijn om de helende levensenergie te ontvangen. Je legt je handen op je energie centra en/ of aangedane plek (of net hierboven) en je geeft samen met jouw Bron heling. Ook geef je je geest en lijf verbale opdrachten tijdens het heel worden. Jouw klachten verzachten en verdwijnen, samen met nieuwe energie.

Dit prachtig vermogen wil ik je graag leren (of mag je opnieuw herkennen), in twee sessies van anderhalf uur, samen met een begeleidend schrijven. En, het is niet moeilijk!

Prijs: 150 euro, inclusief twee sessies, exclusief reiskosten 19 cent per kilometer

Locatie: Bij jou thuis, rustige omgeving.

Healing levensverhaal

Wat doet er toe, wat zit je in de weg, wat heeft je aandacht nodig. Hoe kom je (weer) in balans en hoe kun je hiermee aan de slag? Vanuit afstemming op jou en in samenwerking met het Goddelijke, werk ik dit uit in een ruim verslag vaak met oefeningen/ opdrachten. Je mag van te voren vragen aangeven of je laat je verrassen.

Prijs 75 euro 

Healing levensverhaal & Jaarboodschap

Jij ontvangt een healing die gericht is op jouw leven. Wat heeft aandacht nodig met betrekking tot verleden, heden en toekomst. Waar zitten verbanden, wat mag groeien en waar zit de verandering. Daarnaast ontvang je twaalf boodschappen waar je iedere maand aan mag werken, een natuurlijke groei. De jaarboodschap start de eerst volgende maand.

Healing levensverhaal en de jaarboodschap zijn beide schriftelijk/ op afstand. Ik ontvang je naam en een foto. Het verslag is ruim.

Deze vorm wordt tevens gebruikt als cadeau voor een goede vriend/ vriendin of familielid. Dan is het belangrijk dat de ander hiervoor openstaat. Het verslag wordt rechtstreeks verstuurd in verband met privacy.

Prijs 75 euro  

Natuurwandeling met healing

Tijdens en voor de wandeling ervaar ik wat aandacht nodig heeft, ook mag je zelf onderwerpen aandragen. Naderhand ontvang je een verslag van de belangrijkste punten van het gesprek en wat God en de Engelen jou mee willen geven.

De wandeling kan plaatsvinden in Appelscha, maar ook in jouw omgeving. Is er sprake van een beperking of een ander 'obstakel', geef het aan, er is ruimte voor alternatief.

Wandeling en hapje/ drankje bij start of achteraf, duur ongeveer 3 uur. Afstand wandeling in overleg, max. 5 km eventueel met rustmomenten.

Wandeling, healing & verslag:  100 euro 

Een persoonlijke healing mag ook bij jou thuis of op een rustige locatie bij jou in de buurt.

Natuurwandeling met onderwerp onze Hemelse Bron

Een mooie wandeling en samen een gesprek over onze Hemelse Bron. Hoe kun jij het contact met je Hemelse Bron verder ontwikkelen, hoe leef je in verbinding met het Goddelijke, met jezelf en met de natuur.

Individueel of in kleine groep, per persoon 35 euro

Vraag & Antwoord

Je mag mij via de mail een vraag stellen die jou bezig houdt, dwars zit of waar je nieuwsgierig naar bent. Ik stem mij af op de Engelen en samen geven wij antwoord op jouw vraag. Deze ontvang je via de mail.

Prijs per vraag is 20 euro, meestal zijn de antwoorden ruim.

Kennis / ziekte / afstemming

Mijn terrein is breed, omdat ik bij alle vragen gebruik mag maken van de kennis van het Goddelijke. Daarnaast heb ik ruime ervaring, kennis van ziekte en de wisselwerking van lichaam en geest. Ik respecteer de reguliere geneeskunde (en werk samen met) en ik geef graag een bijzondere aanvulling. 

Wanneer jij je wilt verdiepen waarom een aandoening/ ziekte aanwezig is en/ of terugkeert, dan mag jij de sleutel ontvangen om dit proces te veranderen. En natuurlijk mag je je zelfhelend vermogen gaan ontdekken. Mail me gerust voor vragen.