Kennismaking

Mijn naam is Coby de Vegt, ik ben schrijver, healer en leraar. Ik wordt begeleid door God en zijn Engelen, ik mag helende energie & boodschappen ontvangen en doorgeven. Wanneer ik mij afstem, zijn mijn vermogens helder zien, helder weten, helder horen en helder voelen. Ik ontvang boodschappen die bedoeld zijn voor mijn groei & werkzaamheden en ik ontvang boodschappen voor anderen. Meestal zijn het liefdevolle genezende boodschappen, zodat jij je goed mag voelen en je plek op aarde met plezier mag innemen. Dan kun je pas leven en voortbrengen wat bij je hoort. Daarnaast ontvang ik informatie en visioenen wat onze aarde nodig heeft, heling, aandacht, gezonde keuzes en jouw bewuste inzet en liefde.

De Engelen zijn ‘de uitvoerend werkers’ van God. Zij zijn benaderbaar voor ons mensen en zij gebruiken ons om op een liefdevolle manier, het goede te verspreiden. 

Ik heb diverse opleidingen gevolgd in de sector welzijn en hulpverlening en hierin brede werkervaring opgedaan. De afgelopen jaren ben ik opgeleid door de Engelen en nog steeds mag ik dagelijks bijleren en begeleiding ontvangen voor mijn groei, kennis en vermogens. Naast healing ben ik steeds meer leraar, om te zorgen dat jij leert hoe je jezelf mag begeleiden. 

De ondersteuning die ik mag ontvangen heb ik de naam Enigma Healing gegeven. Het woord 'Enigma' is me  ingefluisterd en heeft een prachtige symbolische betekenis. Deze naam heeft te maken met het afvragen van en het ontvangen van antwoorden. Namens hen & voor jullie ben ik een ‘vertaalprogramma’.

Met mijn gezin ben ik woonachtig in het mooie Appelscha. Je kunt mij omschrijven als een natuur-mensenmens. Het is heerlijk om erop uit te gaan èn anderen van dienst te zijn. Beide combineer ik dan ook graag in mijn werkzaamheden.

Liefs Coby