Kennismaking

Mijn naam is Coby de Vegt, ik ben schrijver, genezer en leraar. Ik wordt begeleid door God en zijn Engelen, ik mag helende energie & boodschappen ontvangen en doorgeven. Ik ontvang boodschappen die bedoeld zijn voor mijn groei & werkzaamheden en ik ontvang boodschappen voor anderen. Meestal zijn het liefdevolle genezende boodschappen, zodat jij je goed mag voelen en je plek op aarde met plezier mag innemen. Dan kun je pas leven en voortbrengen wat bij je hoort. Daarnaast ontvang ik informatie en visioenen wat onze aarde nodig heeft, heling, aandacht, gezonde keuzes en jouw bewuste inzet en liefde.

De Engelen zijn ‘de uitvoerend werkers’ van God. Zij zijn benaderbaar voor ons mensen en zij gebruiken ons om op een liefdevolle manier het goede te verspreiden.  Ik wil jou graag leren om liefdevol in contact te zijn met hen.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd in de sector welzijn en hulpverlening en hierin brede werkervaring opgedaan. De afgelopen jaren ben ik opgeleid door de Engelen en door andere mooie boodschappers. En nog steeds mag ik dagelijks bijleren en begeleiding ontvangen voor mijn groei, kennis en vermogens. Naast het geven van healing ben ik leraar om jou te begeleiden en om jou te leren wat jij voor bijzondere mogelijkheden in je hebt. 

Met mijn gezin woon ik  in het mooie Appelscha. Ik ben een natuur-mensenmens en geniet van iedere dag. En dat wil ik jou ook graag meegeven. 

Liefs Coby