Schrijver

Boek ‘Zielsecho', reflectie en groei in je werk

Zielsecho mag je bij mij bestellen: cobydevegt.enigma@gmail.com of via alle boekhandels NL en BE. Ook via Bol.com, Bruna.nl etc.  ISBN: 9789090324081

Het boek ligt in de onderstaande winkels:

  • Centrum voor Levenskunst & winkel Lichtfontein, Appelscha
  • Cadeauwinkel PranaPuur, Roden
  • Boekhandel Vledderland, Vledder
  • Boekhandel Groenendijk, Steenwijk
  • Spirituele winkel en Healingcentrum De betere hand, Emmeloord
  • Planteijn boeken, Gorredijk
  • Boekhandel Bruna & Doppio Espresso, Assen

'Zielsecho', reflectie en groei in je werk, maakt voor jou duidelijk hoe jij je werk beleeft en wat je nu nodig hebt. Wat wil je graag veranderen en mag je nog meer je ziel leggen in je werk. Het beste van jou mag tot uitdrukking komen in je werk. En dan ga jij steeds meer jouw zielsbestemming leven.

Kun jij je vereenzelvigen met je werk? Kun jij je eigenheid kwijt en ontvang je dagelijks energie en voldoening? Of ervaar je lange dagen met herhaalde frustratie? Is er een onrust die maar blijft vertellen over een andere invulling, over een passend leven, meer geluk en persoonlijke vrijheid?
Een fluistering die zo graag wil vertellen, dat jij nog niet het leven leeft dat bij hoort. En wat bij je hoort, daar mag je in investeren. Jouw leven biedt een scala aan mogelijkheden en het is jouw taak om te ontdekken wat jou ware voldoening geeft. Zo veel voldoening, dat de tijd wegvalt en dat je niet meer bang bent om ongewone stappen te maken. Dan neem je afscheid van verwachting, van één weg, van één route, van één bestemming. Dan ontdek je het geschenk van verandering, groei en herkenning. Blijf je op je vertrouwde weg, dan ontvang je tegenslag om jou te herinneren aan die andere route die op je wacht.

Gebruik mij als motivator om jezelf als werkend en lerend mens serieus te nemen. Samen gaan we op ontdekkingsreis om je werkzame leven te vereenzelvigen met wie je bent. Bewust van je eigen kracht en bewust van de kracht van verandering. Experimenteer, ontdek en reflecteer. Wees groots, klein, creatief of dienend. Maak je los van verwachting, tijdsgeest, meerdere of van zogenaamde zekerheden. Werk en leef enkel het mooiste, luister naar je zielsecho, dat werkt!
Laat het geschrevene in je omgaan, zodat het zijn werk mag doen. Vul dit aan met de uitwerking van de formule achterin het boek en ontdek hoe mooi jouw werkzame leven zich mag uitdrukken.

* Doe ongewoon, denk ongewoon, maak ongewoon en presteer ongewoon *

ISBN: 9789090324081