Coby de Vegt

 Schrijver, ziener & leraar

Droombetekenis & de Symbooltaal

Sinds een aantal jaren mag ik boodschappen ontvangen van de Engelen en van andere mooie Goddelijke wezens. Zij communiceren direct maar ook via de symbooltaal, zodat we dagelijks met elkaar verbonden kunnen zijn op subtiele wijze. Het is dezelfde taal als in onze dromen. Daarom is het waardevol om deze taal en bijbehorende tekens te leren kennen, omdat er prachtige boodschappen in schuilen. 

In mijn cursus 'Ontwikkeling in samenwerking met je Hemelse Bron' mag je deze taal ontdekken en mag je leren om je dromen te duiden. Je bent van harte welkom! 

Een droom heeft vaak een geheel andere betekenis dan dat je in eerste instantie denkt. Het gaat niet om de rode lijn in je droom, maar om de symbolen of opvallende gebeurtenissen en deze mag je vervolgens vertalen. Dan ontstaat er een persoonlijke boodschap van jouw Goddelijke begeleiders die jou zo graag willen ondersteunen.

Inmiddels ben ik een droomexpert geworden en geniet ik enorm van het vertalen van. Het is altijd weer verrassend wat voor moois wij mogen ontvangen gedurende de nacht. Ook visioenen met symbolen kun je weerleggen via deze Goddelijke taal. Wil je uitleg over een droom, noteer dan de droom en vooral wat je het meest opviel. Een gevoel, kleur, voorwerp, vervoermiddel, ruimte, wat doen personen in de droom, waar ben je, etc. Bij een droomuitleg omschrijf ik bij ieder symbool en onderwerp wat het betekent. Uiteindelijk koppel ik deze aan elkaar en ontstaat er een bijzonder verhaal. Voor een droomuitleg mag je me een berichtje sturen en vraag ik een bijdrage van € 5,00.

De Engelengetallen zijn een onderdeel van deze symbooltaal. Ik voeg deze toe aan de website zodat je deze eenvoudig kan raadplegen, zie het menu.