Coby de Vegt

 Kinderen van de nieuwe Aarde

Droombetekenis & de Symbooltaal

Sinds een aantal jaren mag ik boodschappen ontvangen van de Engelen en van andere Goddelijke wezens. Zij communiceren direct maar ook via de symbooltaal, zodat we dagelijks met elkaar in verbinding mogen zijn. Het is dezelfde taal als in onze dromen. Daarom is het waardevol om deze taal en bijbehorende tekens te leren kennen, omdat er prachtige boodschappen in schuilen. 

Een droom heeft vaak een andere betekenis dan dat je in eerste instantie denkt. Het gaat niet om de rode lijn in je droom, maar om de symbolen of opvallende gebeurtenissen en deze mag je vervolgens vertalen. Dan ontstaat er een persoonlijke boodschap van onze Goddelijke begeleiders om jou of je kind te ondersteunen.

Inmiddels ben ik een droomexpert geworden en geniet ik enorm van het vertalen van. Het is altijd weer verrassend wat voor moois we mogen ontvangen. Ook visioenen met symbolen kun je weerleggen via deze Goddelijke taal. Wil je uitleg over een droom, noteer dan de droom en vooral wat het meest opviel. Een gevoel, kleur, voorwerp, vervoermiddel, ruimte, wat doen personen in de droom, waar ben je, etc. Bij een droomuitleg omschrijf ik bij ieder symbool en onderwerp wat het betekent. Uiteindelijk koppel ik deze aan elkaar en ontstaat er een bijzonder verhaal. Stuur me een bericht voor droomuitleg, kosten € 5,00.

De Engelengetallen zijn een onderdeel van deze symbooltaal. Ik voeg deze toe aan de website zodat je deze eenvoudig kan raadplegen, zie het menu.