Coby de Vegt

 Schrijver, ziener & leraar

Boek 'Zielsecho'

Mijn boek Zielsecho - Reflectie & groei in je werk - is voor jou geschreven. Zodat jij het beste van jezelf mag ontdekken en laten zien in je werk. Je bent niet voor niets hier op Aarde, jouw werk betekent niet afzien, maar juist doen waarvoor je hier gekomen bent. Creëren, helpen en ondersteunen, op een manier waar jij je goed bij voelt en dat er mooie resultaten mogen ontstaan. Daar mag je naar toe groeien en van genieten.


 

Omgaan met verandering, het herkennen en respecteren van waar ( je) werk aan mag voldoen, durven groeien, burn-out, jezelf blijven en jezelf beschermen wanneer er aan je wordt getrokken. En nog veel meer onderwerpen en vooral ook praktische oefeningen om jouw werkplezier te verbinden met wie je bent. 

Ik heb dit boek mogen schrijven in afstemming, waardoor het geen standaard boek is geworden maar een boek wat jou raakt. Het raakt waar jij mag groeien. Soms is dit confronterend, maar wanneer je stappen zet in de goede richting, dan zie je dat het leven met je meebeweegt. Ik motiveer jou om je intuïtie te gebruiken en vervolgens te durven luisteren naar wat jouw ziel je wil vertellen. Deze blijft echoën totdat je luistert, door middel van een onrustig en ontevreden gevoel. In het boek zit een prachtige formule die je in je oren mag knopen, zodat je werk daadwerkelijk een prachtig toevoeging mag zijn. Ook zitten er mooie overdenkingen in die voeden of aanzetten tot bezinning op dat onderwerp. 

Winkels

Zielsecho mag je bij mij bestellen via een bericht naar: cobydevegt.enigma@gmail.com. Deze ontvang je dan thuis zonder bezorgkosten en met een prachtige boekenlegger.

Daarnaast is mijn boek online verkrijgbaar bij Bol.com, Bruna.nl en bij andere online winkels en boekhandels. Ook kun je mijn boek bestellen in alle boekhandels in Nederland en Begië, omdat ik verbonden met het Centraal Boekhuis. In een aantal grote steden is Zielsecho te leen bij de bibliotheek.

En ik ben dankbaar dat mijn boek direct verkrijgbaar is in een aantal mooie winkels:

  • De betere hand, Emmeloord
  • Cadeauwinkel PranaPuur, Roden
  • Kantoorboekhandel Vledderland, Vledder
  • Winkel Lichtfontein, Centrum voor levenskunst, Appelscha
  • Boekhandel Groenendijk, Steenwijk
  • Planteyn Boeken, Gorredijk
  • Bruna & Doppio Espresso, Assen

Daarnaast sta ik regelmatig op een beurs om Zielsecho te promoten en over mijn boek en andere werkzaamheden te vertellen. Heb je na het lezen vragen of wil je ondersteuning bij een oefening, stuur me een bericht!

Prijs: € 29,99. Het boek is hardcover en gemaakt met duurzaam inkt en papier. Het is kleurrijk en afwisselend geschreven en vormgegeven. Met bijzondere overdenkingen en ruimte voor persoonlijke aantekeningen.