Coby de Vegt

Bewustwording

Boek 'Zielsecho'

Mijn boek Zielsecho - Reflectie & groei in je werk - is voor jou geschreven. Zodat jij het beste van jezelf mag ontdekken en laten zien in je werk. Je bent niet voor niets hier op Aarde, jouw werk betekent niet afzien, maar juist doen waarvoor je hier gekomen bent. Creëren, helpen en ondersteunen, op een manier waar jij je supergoed bij voelt en daardoor zullen er mooie resultaten ontstaan. Het is een nieuwetijdsboek, hoe mag je werken in de nieuwe tijd. Wat past het beste bij, hoe kun je luisteren naar je intuïtie, zodat je je zielspad mag volgen en het mooiste van jezelf kunt leven. 

 

Omgaan met verandering, het herkennen en respecteren van waar ( je) werk aan mag voldoen, durven groeien, (wegblijven van een) burn-out, jezelf zijn en jezelf beschermen wanneer eraan je wordt getrokken. En nog veel meer onderwerpen en praktische oefeningen om je werkplezier te vergroten.

Ik heb dit boek geschreven in afstemming, waardoor het geen standaard boek is maar een boek wat je raakt. Het raakt waar je mag groeien. Soms is dit confronterend, maar wanneer je stappen zet, dan zie je dat het leven meebeweegt. Ik motiveer je om je intuïtie te gebruiken en daarmee te luisteren naar wat je ziel wil vertellen. Deze blijft echoën door middel van een onrustig en ontevreden gevoel, totdat je luistert en doet wat goed voor je is. Het boek bezit een prachtige formule die je in je oren mag knopen, zodat je werk daadwerkelijk een prachtig toevoeging mag zijn. 

Winkels

Zielsecho mag je bij mij bestellen via een bericht naar: cobydevegt.enigma@gmail.com. Deze ontvang je dan thuis zonder bezorgkosten en met een prachtige boekenlegger.

Daarnaast is mijn boek online verkrijgbaar bij Bol.com, Bruna.nl en bij andere online winkels en boekhandels. Ook kun je mijn boek bestellen in alle boekhandels in Nederland en Begië, omdat ik verbonden met het Centraal Boekhuis. In een aantal grote steden is Zielsecho te leen bij de bibliotheek.

En ik ben dankbaar dat mijn boek direct verkrijgbaar is in een aantal mooie winkels:

  • De betere hand, Emmeloord
  • Kantoorboekhandel Vledderland, Vledder
  • Winkel Lichtfontein, Centrum voor levenskunst, Appelscha
  • Boekhandel Groenendijk, Steenwijk
  • Planteyn Boeken, Gorredijk
  • Bruna & Doppio Espresso, Assen
  • Winkel van Olmen Es, Appelscha

~ Prijs € 29,99 ~ Hardcover ~ Duurzaam inkt & papier ~ Overdenkingen ~ Oefeningen ~