Coby de Vegt

 ~ Natuurwijsheid in groei & ouderschap ~

Boek 'Zielsecho'

Mijn boek Zielsecho - Reflectie & groei in je werk - is voor jou geschreven. Zodat jij het beste van jezelf mag ontdekken en laten zien in je werk. Je bent niet voor niets hier op Aarde, jouw werk betekent niet afzien, maar juist doen waarvoor je hier gekomen bent. Creëren, helpen en ondersteunen, op een manier waar jij je supergoed bij voelt en daardoor zullen er mooie resultaten ontstaan. Het is een nieuwetijdsboek, hoe werk je in de nieuwe tijd. Wat past het beste bij jou, hoe kun je luisteren naar je intuïtie, jouw zielspad volgen en het mooiste van jezelf geven. 

 

Omgaan met verandering, het herkennen en respecteren van waar ( je) werk aan mag voldoen, durven groeien, burn-out, jezelf blijven en jezelf beschermen wanneer eraan je wordt getrokken. En nog veel meer onderwerpen en praktische oefeningen om jouw werkplezier te vergroten.

Ik heb dit boek geschreven in afstemming, waardoor het geen standaard boek is maar een boek wat jou raakt. Het raakt waar je mag groeien. Soms is dit confronterend, maar wanneer je stappen zet, dan zie je dat het leven meebeweegt. Ik motiveer je om je intuïtie te gebruiken en daarmee te luisteren naar wat jouw ziel wil vertellen. Deze blijft echoën door middel van een onrustig en ontevreden gevoel, totdat jij luistert en doet wat goed voor jou is. Het boek bezit een prachtige formule die je in je oren mag knopen, zodat je werk daadwerkelijk een prachtig toevoeging mag zijn. 

Winkels

Zielsecho mag je bij mij bestellen via een bericht naar: cobydevegt.enigma@gmail.com. Deze ontvang je dan thuis zonder bezorgkosten en met een prachtige boekenlegger.

Daarnaast is mijn boek online verkrijgbaar bij Bol.com, Bruna.nl en bij andere online winkels en boekhandels. Ook kun je mijn boek bestellen in alle boekhandels in Nederland en Begië, omdat ik verbonden met het Centraal Boekhuis. In een aantal grote steden is Zielsecho te leen bij de bibliotheek.

En ik ben dankbaar dat mijn boek direct verkrijgbaar is in een aantal mooie winkels:

  • De betere hand, Emmeloord
  • Cadeauwinkel PranaPuur, Roden
  • Kantoorboekhandel Vledderland, Vledder
  • Winkel Lichtfontein, Centrum voor levenskunst, Appelscha
  • Boekhandel Groenendijk, Steenwijk
  • Planteyn Boeken, Gorredijk
  • Bruna & Doppio Espresso, Assen

Daarnaast sta ik regelmatig op een beurs om Zielsecho te promoten en over mijn andere  werkzaamheden en de nieuwe tijd te vertellen. Heb je na het lezen vragen of wil je ondersteuning bij een oefening, stuur me een bericht!

~ Prijs € 29,99 ~ Hardcover ~ Duurzaam inkt en papier ~ Kleurrijk ~ Afwisselend geschreven & vormgegeven ~ Overdenkingen ~ Aantekeningen ~ Praktische oefeningen ~