Coby de Vegt

Bewustwording

Kennismaking

Dag mooi mens,

Ik leef in verbinding met de natuur en met al zijn wijsheden. Deze heb ik steeds meer toegepast in het ontvangen van antwoorden en in m'n plek vinden in deze maatschappij. Maar ook in de groei van het ouderschap, want wat een lessen komen er dan voorbij. Het ouderschap heeft me ten diepste geraakt om verder te groeien, andere keuzes te maken en te leren van wat er allemaal op mijn of op ons pad verscheen.

Voor mijn werk en voor mezelf gebruik ik afstemming voor balans en antwoorden. In deze natuurlijke en Goddelijke verbinding - vanuit mijn hogere energie - ben ik ziener, schrijf ik boeken en artikelen en ben ik werkzaam als spiritueel leraar. Ik ondersteun ouders en kinderen van de nieuwe tijd. Daarnaast maak ik regelmatig filmpjes voor YouTube. Op Facebook en Instagram komen persoonlijke verhalen voorbij, maar ook wijsheden of overdenkingen die ik je graag wil meegeven. 

Daarnaast ben ik graag in de natuur, dichtbij huis of op verrassende nieuwe plekken. Mijn gezin bepaalt een groot deel van mijn leven en invulling en dat is bijzonder fijn en leerzaam. Ik ben dankbaar dat ik dit leven op deze manier mag ervaren. 

Een gezin met z'n levendigheden, liefde en gezelligheid, ups en down, sterke karakters, moeilijke vragen en allerlei leuke gekkigheden. Twee kinderen die lichamelijk en geestelijk zijn afgestemd op de nieuwe tijd, maar de maatschappij leeft nog zo vaak in de oude modus. En dat kan botsen. Maar dan mag ik stappen maken, in actie komen! Dan kan ik mooie lessen leren en vervolgens uitdragen en overdragen, aan jou. Energy high!

De laatste jaren heb ik steeds meer mogen ontdekken, wat natuurlijke voeding en een natuurlijk leven met mij/ ons doet (binnen onze mogelijkheden). Ik werk graag met (helende) kruiden uit de tuin en in de keuken. Wekelijks bak ik zelf brood en neem de tijd voor de bereiding van het andere eten. Verder luister ik naar mijn ingevingen en beweeg mee met wat er op m'n pad komt. Genieten, leren, mag ik iets ondernemen, mag ik dankbaar zijn, mag ik van betekenis zijn? Maar ook tot rust komen, omlummelen, fijne mensen ontmoeten en goed op mezelf passen, dat geeft me de ruimte om mijn natuurlijke zelf te zijn. 

Liefs Coby