Coby de Vegt

 ~ Natuurwijsheid in groei & ouderschap ~

Kennismaking

Mooi mens,

Ik leef graag in verbinding met de natuur en met al zijn wijsheden. Deze heb ik steeds meer toegepast in het ontvangen van antwoorden en in het rust vinden in deze hectische maatschappij. Maar ook in de groei van het ouderschap, want wat een lessen komen er dan voorbij. Het ouderschap heeft mij ten diepste geraakt om verder te groeien, andere keuzes te maken en te leren van wat er allemaal op mijn of op ons pad verscheen.

Voor mijn werk en voor mezelf gebruik ik afstemming voor balans en antwoorden. In deze natuurlijke en Goddelijke verbinding ben ik ziener, schrijf ik boeken en artikelen en ben ik werkzaam als spiritueel begeleider voor jouw groei. Inmiddels maak ik ook filmpjes voor YouTube om op weer een geheel andere manier moois uit te dragen. Op Facebook en Instagram komen persoonlijke verhalen voorbij, maar ook wijsheden of overdenkingen die ik jou graag wil meegeven. 

Dat klinkt allemaal heel erg als werk, maar het is een groot deel van wie ik ben. Ik geniet ervan! Daarnaast (het is geen verrassing meer) ben ik graag in de natuur, dichtbij huis of op verrassende nieuwe plekken. Mijn gezin bepaalt ook een groot deel van mijn leven en invulling en dat is toch zo bijzonder en leerzaam, daar ben ik heel erg dankbaar voor dat ik dit leven op deze manier mag ervaren. 

Een gezin met z'n levendigheden, liefde en gezelligheid, ups en down, sterke karakters, moeilijke vragen en allerlei leuke gekkigheden. Twee kinderen die lichamelijk en geestelijk zijn afgestemd op de nieuwe tijd maar de maatschappij leeft nog zo vaak in de oude modus. En dat botst! Maar daar leren we van en gelukkig worden we ondersteund door het Goddelijke en de rijke natuurwijsheid waar we gebruik van mogen maken. 

Daarnaast heb ik de laatste jaren mogen ontdekken wat natuurlijke voeding en een natuurlijker leven met mij/ ons doet (binnen onze mogelijkheden). Ik werk steeds meer met (helende) kruiden uit de tuin en in de keuken) en mag graag zelf brood bakken en de tijd nemen voor de bereiding van het eten. Ik luister naar ingevingen en beweeg mee met wat er op het pad komt. Hoe kan ik ervan genieten, kan ik er iets van leren, mag ik iets ondernemen, mag ik dankbaar zijn, mag ik van betekenis zijn? Maar ook tot rust komen, omlummelen, fijne mensen ontmoeten en heel erg goed op mezelf passen, dat geeft me de ruimte om mijn natuurlijke zelf te zijn. 

Liefs Coby