Coby de Vegt

 Schrijver, ziener & leraar

Kennismaking

Op deze site kun je mijn werkzaamheden ontdekken, favoriete thema's en de stempels die ik mezelf geef; zoals schrijver, ziener en spiritueel leraar. Daarnaast ben ik mem, geliefde en een natuurmens. Met hobby's zoals koken, lezen, wandelen, medicijnen ontdekken en vooral ook genieten van mijn gezin en het volgen van spontane ingevingen! Ook leer ik steeds beter om rust te zoeken en dicht bij mezelf te blijven. Dat zijn tevens de momenten dat ik allerlei moois mag ontvangen voor mezelf, voor een ander of voor ons allemaal. Wat ik vervolgens weer verwerk in een healing of plaats op Social media. 

Een flinke tijd terug begon ik Engelen en natuurwezens waar te nemen en dat was voor mij het begin van een ander leven. Mijn persoonlijke ontwikkeling kwam in een versnelling en mijn schrijfwerk werd een belangrijk deel van mijn leven. Persoonlijke gaves zoals helder zien, weten en horen, werd langzaamaan versterkt. Toename van energie, maar ook het zachter en milder worden, het leren en het beter begrijpen. Allerlei mooie processen die zich afspelen, waardoor ik met plezier anderen van dienst mag zijn en mijn rol mag vervullen hier op Aarde. Een rol die regelmatig veranderd en verder groeit. En dat is goed, dan blijft mijn leven en werk uitdagend en vervullend.

Ik ben dankbaar voor de mooie dingen die ik mag doen en de parels van het leven die ik mag ontdekken. Het maakt mijn leven verrassend en boeiend tegelijkertijd! En dat geeft die heerlijke energie dat je lekker bezig bent en doet waar je van geniet. Wat ik doe ervaar ik dan ook als een cadeautje van het leven. Schrijven, afstemming, verbinden en helen van de natuur, het persoonlijke contact, het is allemaal bijzonder en verrijkend. Vaak krijg ik mooie reacties op mijn werk; het klopt, dit had ik nodig, ik kan nu weer verder, ik zie verandering, wat een ervaring of ander moois. Dan ben ik tevreden dat ik er mocht zijn en dat we samen konden delen en aandacht geven.

Liefs Coby