Coby de Vegt

 Kinderen van de nieuwe Aarde

Kennismaking

Lieve mensen, ik ben werkzaam als schrijver, ziener en als begeleider van de kinderen van de nieuwe Aarde. Zowel groot als klein! Daarnaast geniet ik van het mem en geliefde zijn. Een natuurmens, een rustzoeker, maar zonder de ander dat kan ik niet. Ik leer graag anderen kennen en wat hen beweegt, ik  ben dan ook van nature nieuwsgierig naar wie ben jij. En dat past dan weer mooi in mijn werkzaamheden. Verder volg ik graag spontane ingevingen of dat nu iets geks is of heerlijk relaxen in de natuur. In de rust mag ik allerlei moois ontvangen voor mezelf en voor anderen. En regelmatig schrijf of vertel ik daarover op Social media. 

Een flinke tijd terug begon ik Engelen en natuurwezens waar te nemen en dat was voor mij het begin van een ander leven. Mijn persoonlijke ontwikkeling kwam in een versnelling (enorm veel geleerd en inzicht ontvangen over allerlei missers) en mijn schrijfwerk werd een belangrijk deel van mijn leven. Persoonlijke gaves zoals helder zien, weten en horen, werden langzaamaan verder ontwikkelt. Toename van helende energie en het zachter en milder worden, leren en begrijpen. Mooie innerlijke processen, die mij ondersteunen wanneer ik anderen van dienst mag zijn en mijn zielsrol mag vervullen als nieuwetijdskind. Een rol die regelmatig veranderd en groeit. En dat is goed, dan blijft mijn leven verrassend en uitdagend!

Ik ben dankbaar voor de mooie dingen die ik mag doen, het geeft een heerlijke energie wanneer ik met mijn werkzaamheden bezig ben. Schrijven, afstemmen, verbinden, leren en uitdragen. Samen groeien, samen de weg vrijmaken voor een vrije, natuurlijke, liefdevolle en vredige Aarde. Ik, jij en je geliefden. We nemen ze allemaal mee in deze mooie veranderingen. Het zit er allemaal al in, we moeten het alleen nog vrijlaten. 

Liefs Coby