Coby de Vegt

Bewustwording

Kinderen van de nieuwe tijd

Kinderen van de nieuwe tijd, zijn zielen die hier op Aarde zijn gekomen om een bijdrage te leveren aan het ontstaan van de nieuwe Aarde. Het zijn zielen die meerdere levens hebben ervaren, waar zij diverse wijsheden hebben opgedaan. Langzaamaan gaan zij zich dit weer herinneren en gedurende hun eigen groei in het leven, weer toepassen bij nieuwe taken. 

Volwassenen kunnen een nieuwetijdskind zijn, maar er is tevens een geboortegolf van nieuwetijdskinderen. Kinderen met een hogere gevoeligheid, die andere behoeftes hebben. Een rijk gevoelsleven, behoefte aan intensieve communicatie en eerlijkheid. Kinderen met een grotere opmerkzaamheid, het leven gaat minder langs hen heen. 

Deze groep wordt groter en groter en verlangt van de ouders een specifieke ondersteuning, maar ook van leraren en van de maatschappij. Zij vragen voeding en begeleiding die aansluit bij hun hogere energie. Een energie wanneer deze de juiste aandacht krijgt, gericht is op vrede, liefde en verbinding. Vanuit het leven in deze energie, creëren zij hun werkzaamheden die balans geven aan een mooi leven hier op Aarde.  

 ~ Gevoel ~ Liefde ~ Energie ~ Verbinding ~ Creatie ~ Vrede ~