Coby de Vegt

Bewustwording

Natuurlijke wijsheid

In het leven hier op Aarde, mag je ontdekken dat jij en je kinderen verbonden zijn met het Goddelijke in ons en om ons heen. Goddelijke hulp die je dagelijks mag ervaren en mee mag verbinden. De krachten van de natuur; de dieren, de bomen, de elementen, de planten, de stenen, de sterrenstelsels. Allemaal mag je ze leren kennen en ten diepste de eenheid ervaren. 

Iedere ochtend bij het opstaan, mag er het besef zijn dat Al het leven waar we mee verbonden zijn, ons helpt weer wakker te worden, ons in beweging brengt. Van binnen fluistert wat te doen en hoe we van betekenis mogen zijn. Rijke bronnen in ons en om ons heen. Ons eigen unieke stukje mag samenwerken met dit leven. Vanuit deze samenwerking en afgestemd op onze hogere energie, zijn we zielsverbonden en op ons best. Dan horen we, voelen we en beseffen we wat de beste stappen zijn.

Het leven mag je bewust leven en ervaren, dan is het vloeiend en wijs gevoed door onze natuurlijke verbinding. Iedereen mag zich dit gaan herinneren en eigen maken. Voor jezelf, in het ouderschap en voor je kinderen. Wees zoveel mogelijk in de natuur, ontspan, verbind je en werk. Eer je eigen natuur en de natuur om je heen en ontvang haar rijke schatten. En geef wat je kunt missen.