Coby de Vegt

Bewustwording

Persoonlijke groei

Het betreft dienstverlening op afstand. Ik stem me af op wat jij nu nodig hebt voor je eigen groei als mens en/ of ouder. Ik werk dit uit in een verslag wat je ondersteuning mag bieden voor een jaar. Inclusief oefeningen en vaardigheden. Incl. 2x per jaar contact voor een verdere verfijning.

High Energie

Ik wil graag jouw wijsheid, inzet en eigen kracht ondersteunen als mens, ouder en leraar. Deze lessen heb ik uitgewerkt in artikelen die je mag ontvangen. Lessen om dagelijks gebruik te maken van je hogere energie, affirmaties, gebed/ afstemming, inzicht, oefening etc. Ga naar mijn pagina 'Keuze artikelen: High Energie' en ontdek & ontvang wat je eigen mag maken.

Natuurwandeling 2.0

Samen maken we een natuurwandeling en we hebben een gesprek over wat jij en/ of je kind nodig heeft in het leven. Voor het gesprek stem ik me af op deze vraag en op jouw vragen. Na de wandeling werk ik het uit. Er ontstaat een compleet verslag zodat je hier zelfstandig mee aan de slag mag gaan, vaak voor langere tijd. Het verslag is inclusief oefeningen. Vragen en begeleiding nadien is mogelijk. Afstand en locatie in overleg.

Kinderen zijn niet aanwezig tijdens de wandeling. Jij bent de ouder en jij bent altijd de enige die overdraagt en zich hierin liefdevol verbindt met hem of haar. Zo blijft het ouderschap krachtig en puur en is jullie onderlinge relatie optimaal. Als ouder mag je leren vanuit jezelf en door middel van wijsheid van anderen, maar in het overdragen naar je kind ben jij de juiste vertrouwde persoon.

Vragen

Heb je vragen over mijn dienstverlening en wat is passend bij jouw vraag, bel dan: 06-31565432 Op deze pagina staan voorbeelden van dienstverlening maar er zijn ook andere invullingen mogelijk. 

Tarief 

Persoonlijke ontwikkeling € 100,00

High Energie  Zie de pagina

Natuurwandeling 2.0  € 150,00