Coby de Vegt

 ~ Natuurwijsheid in ouderschap en onderwijs ~

Persoonlijke groei

Het betreft dienstverlening op afstand. Ik stem me af op wat jij nu nodig hebt voor je eigen groei als mens, ouder en/ of als onderwijzer. Ik werk dit uit in een verslag wat ondersteuning mag bieden voor een jaar. Inclusief oefeningen en vaardigheden. Ik geef een afstandshealing voor extra ondersteuning. Incl. 2x per jaar contact voor een verdere verfijning.

Jouw Wijsheid

Ik wil graag jouw wijsheid, inzet en eigen kracht ondersteunen als mens, ouder en leraar. Deze lessen heb ik uitgewerkt in artikelen die je mag ontvangen. Lessen, affirmaties, gebeden, inzicht, oefeningen, bescherming etc. Ga naar mijn pagina 'Keuze artikelen: Jouw Wijsheid' en ontdek & ontvang wat je eigen mag maken.

Natuurwandeling 2.0

Samen maken we een natuurwandeling en we hebben een gesprek over wat jij en/ of je kind nodig heeft in het leven. Voor het gesprek stem ik me af op deze vraag en op jouw vragen. Na de wandeling werk ik het uit. Er ontstaat een compleet verslag zodat je hier zelfstandig mee aan de slag mag gaan, vaak voor langere tijd. Het verslag is inclusief oefeningen. Vragen en begeleiding nadien is mogelijk. Afstand en locatie in overleg.

Kinderen zijn niet aanwezig tijdens de wandeling. Jij bent de ouder en jij bent altijd de enige die overdraagt en zich hierin liefdevol verbindt met hem of haar. Zo blijft het ouderschap krachtig en puur en is jullie onderlinge relatie optimaal. Als ouder mag je leren vanuit jezelf en door middel van wijsheid van anderen, maar in het overdragen naar je kind ben jij de juiste vertrouwde persoon.

Leraar & Onderwijs, natuurwandeling

Tijdens een natuurwandeling ~ in verbinding met de wijsheid van de natuur ~ kunnen we samen overleggen, brainstormen en/ of overdragen hoe jij als leraar in kleine stappen of misschien wel grote, het nieuwetijdsonderwijs kan voeden op een manier die bij jou past. Wat vraagt dat van je, hoe pas je dit toe in in je huidige situatie en wat zijn jouw dromen en idealen. Hoe herken jij de nieuwetijdskinderen. Hoe kun je samenwerken met ouders. Hoe kun je collega's inspireren ook stappen te maken naar de nieuwe vorm van onderwijs (wanneer dit voor jou goed voelt). Lesgeven en samen leren zonder druk en strakke planning. Natuurwijsheid en natuurlijk leren bewuster integreren in je lessen. Het individuele kind centraal.  Hoe kun jij je eigen natuurlijke wijsheid voeden. Samen praten over beren op de weg! Samenwerkingsverbanden etc.

Ook hierbij is een afstemming van te voren mogelijk, om samen met onze Goddelijke helpers te kijken wat doet er nu toe, waar mogen we eerst aandacht aan besteden. Met hun hulp kunnen veranderingen veel soepeler verlopen, voor jezelf en in je werkzaamheden. 

Ik maak gebruik van verslaglegging.

Vragen

Heb je vragen over mijn dienstverlening en wat is passend bij jouw vraag, bel dan: 06-31565432 Op deze pagina staan voorbeelden van dienstverlening maar er zijn ook andere invullingen mogelijk. Misschien heb je interesse in een persoonlijk groeitraject in de natuurwijsheid of een andere wens.  Ook kun je nog steeds kiezen voor oude vormen van dienstverlening die ik op mijn website niet meer specifiek benoem. 

Tarief 

Persoonlijke ontwikkeling € 100,00

Jouw Wijsheid  Zie de pagina

Natuurwandeling 2.0  € 150,00