Coby de Vegt

 Schrijver, ziener & leraar

Dienstverlening

  • Individuele natuurwandeling, afstemming: Samen met mijn Goddelijke Bron stem ik me af op wat jij nodig hebt. Waar jij je liefdevolle aandacht aan mag geven. Vervolgens maken we samen een wandeling en/ of nemen we plaats op een rustige plek. Dan bespreken we de ontvangen boodschappen en tijdens het gesprek/ de wandeling kun je onderwerpen naar voren brengen. Gedurende ons contact ontvang ik signalen wat benadrukt mag worden en dit zal ik je meegeven. Wanneer gewenst kan ik jou samen met de natuur heling geven bij hetgeen wat jou blokkeert. Naderhand maak ik een verslag van de ontvangen boodschappen en van de onderwerpen die naar voren kwamen in ons gesprek. Het verslag incl. oefeningen is meestal ruim. De afspraak duurt ongeveer 2,5 uur. 
  • Thuisbezoek: Ik kom bij jou en samen hebben we een gesprek over wat jij nu nodig hebt, wilt vragen en/ of tegen aan loopt. Ik maak gebruik van afstemming en wanneer je dit prettig vindt een energetische healing. Duur ongeveer 2,5 uur. Naderhand ontvang je een verslag van het gesprek en wat naar voren kwam vanuit de afstemming. 
  • Heling van de natuur: Individueel of in een kleine groep. Samen bezoeken we een plek waarbij we ons verbinden met de natuur en heling geven aan de natuur/ omgeving. Ik leer jou hoe je dit kan doen en waar. Bijvoorbeeld in het bos, aan het water, een plek waar er sprake is van een spanningsveld. Een onbalans door het verleden of er heerst een 'nieuw' spanningsveld door beïnvloeding van de mens. Denk aan natuur, veeteelt, landbouw of intensieve bebouwing. Na deze sessie kun je de heling/ opheffen van een spanningsveld zelf toepassen. Naderhand ontvang je een verslag met het geleerde. Duur: Wisselend, meestal 3 uren. Het kan in mijn regio (Appelscha) maar het mag ook bij jou in de buurt of op een andere locatie. Datum in overleg.
  • Persoonlijke afstemming met jaarboodschap: Ik stem me af op jou, er komt naar voren waar jij aandacht aan mag geven en hoej je dat mag doen. Ook krijg je voor iedere maand een boodschap mee, wat op dat moment extra belangrijk is. Je ontvangt een ruim verslag waarmee je een jaar lang je eigen ontwikkeling kan voeden. 

Tarieven 

Individuele natuurwandeling/ afspreken rustige plek, verslag € 125,00 

Thuisbezoek, afstemming, gesprek, energetische healing, verslag € 125,00

Heling van de natuur/ omgeving, inclusief verslag, per persoon € 50,00

Persoonlijke afstemming met jaarboodschap: € 75,00

Telefonisch consult

Soms moet je je hart luchten of heb je een vraag of misschien wel meerdere die je graag wilt stellen. Dan kunnen we een afspraak maken voor een telefonisch consult. Eventueel kan er een afstemming uit voortkomen incl. verslag, maar dit hoeft niet. Alles gaat in overleg. Telefonisch consult is vanaf € 25,00 per half uur.